Diverse afmetingen mogelijk

Zwembad met houten afwerking

Energiezuinig en onderhoudsvriendelijk

  • Home
  • Getuigenissen

Getuigenissen

Benieuwd naar de mening van klanten die ook hebben gekozen voor onze Swim-Up pools? 

“Het heeft mijn leven nog aangenamer gemaakt.
’s Morgens sta ik op, zet mijn favoriete muziek op, neem een duik in mijn zwembad en ik start mijn dag als herboren“.

Henk

Door de speciale architectuur van mijn woning en tuin was ik op zoek naar een zwembad dat perfect in mijn tuin paste. Na overleg met de mensen van Swim-Up Pools, kozen we voor de Full Black editon met de zwarte binnenkuip en de zwarte basalt bartabletten. Met een verbluffend resultaat tot gevolg.
Een aanrader.

Rando

Wij genoten vroeger altijd enorm van het zwembad bij het hotel tijdens onze reizen naar Turkije. We zijn intussen beiden met pensioen en gezien onze zomers hier steeds warmer worden, leek het ons fantastisch om zelf een zwembad in onze tuin te hebben.

De kwaliteit, de mooie afwerking en de onderhouds– vriendelijkheid van het zwembad trok ons over de streep. Vanaf nu voelen we ons elke dag op vakantie!

Annick en Patrick

“We voelen ons elke dag op vakantie. Het geeft ons een zuiders gevoel. De barverlichting leggen we elke avond aan en dat brengt een aangename sfeer in de tuin”.

Marianne en Johan

“Mijn vrouw is al jaren een fervent zwemmer en we dromden al lang van een eigen zwembad. We dachten aan een inbouwzembad maar dat kon ons niet 100% bekoren. Toen we het Swim- Up pool concept zagen, was de keuze vlug gemaakt. Mooi, prijs-kwaliteit perfect. Als we nu na een drukke werkdag thuis komen, duiken we nog eventjes ons zwembad in en hebben we een instant vakantiegevoel!”

Hilde en Koen

Wat een luxe om zo een zwembad in mijn tuin te hebben. Veel genot van gehad. Voornaamste is dat de gastjes het naar hun zin hebben. Met wat music en sfeerlicht aan maakt dit zwembad een paradijs in mijn tuin. Naar de lieve mensen die dit gerealiseerd hebben voor mij ben ik ze zeer dankbaar. Alles tot in de puntjes afgewerkt en uitgelegd.
En als er iets niet goed begrepen werd konden ze me telefonisch en met filmpjes goed verder helpen. Groeten van een zeer tevreden gezin.

Hichem

Limburg is danig onder de indruk! Dit zwembad heeft alles wat een mens wensen kan, is onderhoudsvriendelijk, heeft veel extra's en is bovendien supermooi afgewerkt! Zeer behulpzame, hardwerkende en lieve mensen, zowel voor de grondwerken, de plaatsing en de service achteraf! Totaalpakket gegarandeerd, niet twijfelen ;-)

Soo Jin

Sedert 2020 speelde bij onss het idee voor aanleg van een zwembad. In 2021 zijn we her en daar offertes beginnen opvragen. Toevallig ben ik via Facebook gebotst op Swimuppools. Ik ben gaan rondkijken op hun website en heb nog wat extra informatie gevraagd. En ook snel gekregen. Daarop volgend heb ik een afspraak gemaakt om het toonmodel te gaan bekijken. Daar ben ik goed ontvangen door David en heb een uitgebreide uitleg gekregen. Deze heb ik meegenomen naar huis om te overleggen met mijn echtgenoot

Ann

Na lang zoeken wat voor zwembad we in onze tuin hadden willen plaatsen gebotst op de zwembaden van Swimuppools. Een zeer duidelijke website zorgde al voor veel informatie, maar ook het snelle contact met David en het bezoek aan het toonmodel zorgden voor alle informatie die we nodig hadden. Alle communicatie met de firma loopt heel vlot en correct. Ze volgen alles goed op. Nu het zwembad er staat genieten we met volle teugen met onze waterratten van kindjes. Het systeem is heel gemakkelijk om te onderhouden en alles is ook heel duidelijk en mooi uitgelegd. Ook het feit dat er een rolluik op ligt zorgt voor de extra veiligheid met onze kindjes. Ook savonds met de lichtjes kunnen we ook nog na het werk zwemmen en het zorgt direct voor iets extra in de tuin. We kunnen alleen maar blij zijn met een lokale firma zoals Swimuppools. Voor ons voelt het iedere dag als vakantie in eigen tuin.

Cindy en Pieter

Vorig jaar de beslissing genomen na jaren geknoei met allerlei opzetzwembaden. En dit jaar in april geplaatst. Wat een service! Met de kraan over het huis… spectaculair zunne

Xavier

Het idee om een opbouw, container zwembad te plaatsen met alles erop en eraan, broeide reeds lang. Toevallig ontdekten we Swim-up pools en namen dus een keer contact.

Dit eerste contact verliep zeer vlot, aangenaam en zeer informatief. De plannen werden telkens concreter en eindelijk werd, met enige vertraging, in juni een container bad geplaatst, half op, half in de grond. De plaatsing was een evenement maar verliep goed, werd zeer goed opgevolgd en mooi en deftig afgewerkt.

Dik pluspunt: alle punten waren bespreekbaar en kleine tips werden in dank aanvaard en ook ineens toegepast. Kleine problemen werden direct en goed opgevolgd en leidde tot een mooi resultaat.

Sinds de plaatsing is het bad elke dag overtuigend gebruikt, met heel veel plezier van genoten zowel door groot en klein, bij het krieken van de dag tot aan zonsondergang.

Zelfs enkele nachtelijke zwempartijen werden niet weg gelaten door de jeugdige huisgenoten.

Swim-up is een echte aanrader, mensen die voor hun klant gaan, openstaan voor tips en deze ook toepassen , om een betere klantenservice te kunnen leveren.

Annelies en Erwin

Na lang zoeken naar een zwembad die bij ons paste, kwamen we de site van Swim-up Pools tegen. Na een eerste gesprek waren we onmiddellijk overtuigd van hun concept.
Ons zwembad ligt er nu sinds begin juni en werd reeds bijna elke dag gretig in gebruik genomen. Echt vakantie in eigen tuin.
De mooie afwerking sluit ook volledig aan bij onze stijl.
Een echte aanrader !
Bedankt David en Frederik voor de goede service en expertise!

Olivier en Sarah

Een hele dikke dank u wel voor de topservice die jullie hebben geleverd. Zowel de verkoop, plaatsing als service is super! Heel klantvriendelijk, goede communicatie en snelle levering. Met heel veel plezier geven we Swim-Up Pools 5 sterren. Jullie verdienen dit dubbel en dik!

Annelies

Een prachtbedrijf met een prachtproduct! Letterlijk het vakantiegevoel bij je thuis.

Seraphain

We zijn heel tevreden met ons mooi afgewerkt zwembad.
Tijdens deze mooie zomerdagen hebben we al heel wat zwemplezier beleefd.
Swim-up pools heeft ons heeft voor wat extra vakantie in eigen tuin bezorgd.

Peter